Ontspanningsmogelijkheden ter plaatse en in de nabije omgeving. In het buitengewone natuurpark van de Monts d’Ardèche kan u op allerlei manieren uw vakantie doorbrengen.

Plage du Moulin d'Alune - Joyeuse - ArdèchePlage du Moulin d'Alune - Joyeuse - ArdècheBaignade dans la rivière Moulin d'Alunepédalos au Moulin d'AluneGeniet van ons privé strandje. U hebt de mogelijkheid om ter plaatse te zwemmen in de rivier (steeds voldoende water beschikbaar), kano’s en waterfietsen liggen ter beschikking van onze huurders om ter plaatse te gebruiken. U kan op het terrein ook tafeltennissen, er is een volleybal terrein en een basketring. De petanqueballen liggen in elk verblijf.

Moulin d'Alune - Joyeuse / Ribes - ArdèchePont du Moulin d'Alune - ArdèchePrès du Moulin d'Alune - RibesMontagnes d'Ardèche - CévennesAlentours du Moulin d'Alune, ArdècheRibes, ArdècheDe mountain bikes met helm stelt de eigenaar ter beschikking van de huurders op verzoek. Hiermede kan de omgeving worden verkend langs de wegen en ook op het VTT circuit dat in de gemeente ribes is aangeduid. Een tennis terrein en een manège bevinden zich op korte afstand van Moulin d’Alune.
Plage du Moulin d'Alune - Joyeuse - ArdèchePlage du Moulin d'Alune - Joyeuse / RibesTerrain multi-sports Moulin AluneIndien U een rustige vakantie wenst door te brengen kan U genieten van de zon. Ligstoelen en parasols staan op het standje ter beschikking.

Vallon Pont d'Arc - ArdècheMarché des producteurs de l'ArdècheGorges de l'ArdècheIn de regio van deArdèche kan U ook vele typische markten bezoeken en ook nog een ritje maken op de toeristische spoorlijn. Er zijn prachtige musea te bezoeken evenals kastelen. Verschillende geklasseerde dorpjes bevinden zich in de omgeving.

Op 25 km afstand vindt U de rivier de Ardèche met de beroemde Pont d’Arc. In de verblijven bevinden zich toeristische gidsen en de toeristische dienst in Joyeuse helpt U graag met bijkomende informatie.
> Géopark des Monts d’Ardèche
> Tourist office Beaume & Drobie